Vårtecken / Signs of Spring

Igår var det ”Havs-Tulpanens Dag” här på min blogg, idag är det ”Tulpaner-i-vas”, som står i fokus!

 

Jag tror inte det finns något på jordens yta som får mig i högre Vårstämning än: Tulpaner! Fråga mig inte varför!

 

Miss Tulip
Miss Tulip

 

Tulpan-ljud

Lycko-Tulpan-pirret infinner sig ögonaböj bara vid:
Ljudet. Av tulpaner!?……
Ja jag vet. Detta låter heeeelt spejsat. Och: – Nej. Jag pratar inte med Liljorna! Men det är något med det där knastriga ljudet. När tulpanbuketten ligger i min hand! Vet bara att det finns fler i vår hemliga  ”Fancluben av Tulpan-ljud!” Mer kan jag inte säga om detta ämne för ögonblicket!

 

Tulpan-doft

 

Ge mig en Tulpanbukett och jag tappar talförmågan och närminnet i samma ögonblick. Jag borrar hela ansiktet, näsan, hakan och försvinner in bland kronbladen! Gud sig förbarme vilken bedårande doft!… Några menar att tulpaner inte doftar. Det gör dom visst det så! Dom råkar till och med att ha min favorit-doft på köpet!

 

TULPAN
Tulpandoft!….mmmmmm….

 

 

 

 

Tulpan vackra Lilja

Det är något med strukturen också! På blombladen! Bedårande. Liknar nästan papper! Silkespapper. Naturens vackraste lilla Mästerverk i mina ögon!

 

 

 

 

 

TULPAN

 

 

 

 

 

 

TULPANER

 

 

 

 

 

TULPANER

 

 

 

 

 

 

Socialstyrelsen rekommenderar: Ge mig en Tulpan per dag och jag håller mig frisk och glad

 

Köp en tulpanbukett till någon idag! Jag fick två ( 2  ) Buketter igår! En från pappa och en från Jacob! Tack snällaste killarna!!

 

 

 

Tulpan
Peace, Love and Tulpan från mig till Dig!

 

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *