Miljöer som inspirerar mig; en liten tur till England

 

Eftersom jag uppskattar så enormt att bara gå runt å kika, så kan jag nog inte bli mer inspirerad än detta:

Att gå runt med kameran.

I England.

I fullt vårväder.

Veti självaste farao vad det är som gör alla mina sinnen hoppande glada av att bara gå en promenad här på denna plats på jorden? Dessutom försöker jag få till detta lilla blogginlägg från min iPad vilket är rent ut sagt: Knökigt! Förbannat: Knökigt !, och som bara det i sig själv är en bragd och rent utav lika inspirerande! Jag är så stolt över mig själv så jag glömmer helt att hålla mig till rubriken!!

 

Alla dessa vackra hus
Alla dessa vackra hus

 

Engelsk arkitektur som inspirerar mig så mitt hjärta glittrar

 

Likaväl som att ett stort vackert engelskt slott eller herrgård kan få mitt hjärta att glittra så kan ett vackert utformat, nerslitet dörrhandtag slå mig med häpnad här! För mig är det definitivt varken storleken, kostnaden, arkitektens namn eller rankingen på jordens top ten mest besökta ställen, som berör mig.

Jag kan falla pladask för vad som helst: men det måste istället som sagt Beröra mitt hjärta.  

Det kan vara en fallfärdig kåk överväxt av murgröna, här på någon liten bakgata. Ett vackert gammalt trästaket, en skylt, en knallröd ingångsdörr omgärdad av krukor och blommor. En liten park, en mur överväxt av mossa eller rättare sagt;

Hus och miljöer där det finns spår av harmoni, kärlek, vanliga människor, omtanke, fred och respekt.

Och sanna mina ord; detta finns det plenty av här där jag befinner mig nu! Vackra England!

 

Miljöer som inspirerar mig kan också vara en vacker ängel, med vacker mossa och murgröna växande över sig, på en gammal kyrkogård
Miljöer som inspirerar mig kan också vara en vacker ängel, med vacker mossa och murgröna växande över sig, på en gammal kyrkogård

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *