Välkommen

Ja detta har gått fortare än jultomtens släde på julafton!

På rekordtid har jag flyttat in i absolut världen finaste lokal:
Det gamla bryggeriet i Nossebro , den även s.k Amiralen.

Välkommen till Margarethas verkstad och galleri i Nossebro
Välkommen till Margarethas verkstad och galleri i Nossebro

Nossebro

Ja här växte jag upp, eller nej, nu var det långt ifrån sanningen; jag växte upp och stapplade runt mina första sju år i Främmestad ( som ligger några kilometer rätt utanför Nossebro), men när jag fyllde sju år, då gick flyttlasset till Nossebro

Min verkstad och mitt Galleri

Den 15 oktober fick vi nycklarna till rummet och den 23 november, i samband med ”Julskyltningsdagen” öppnade jag dörren och önskade Välkommen!

Välkommen

Här finns tavlor, vykort och tryck, utställning att titta på, både från orginalteckningar från barnböcker jag givit till helt nyproducerade bilder. 

Jag har sedan jag tog min första steg, ritat och målat. Eftersom jag vuxit upp i en så till de grader kreativ familj, så har detta varit en helt naturligt inslag varje dag att man spelade alla möjliga instrument, sjöng, körsång, ritades, målades, keramik, batik, fotades gjordes filmer, skrevs texter och jag vet inte allt mina två föräldrar kunde få till!

Så därför har jag ju bara fortsatt!

Adress

Storgatan 1
465 30 Nossebro

Mobil 0768 028 590

öppet-tider

Följ med på min Facebooksida– där uppdaterar jag öppet-tiderna

margarethas verkstad och galleri
margarethas verkstad och galleri

Du är mer än välkommen att titta in!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *