Hurra, en park! Skogssmurfen är i London

 

Jag var nog en skogssmurf i mitt förra liv, men nu är jag i England. I en park.

 

En sådan här pub vill jag ha i Brastad
En sådan här pub vill jag ha i Brastad

 

Även om storstadslivet verkligen inspirerar alla mina sinnen med

sin Puls,

det Mångkulturella,

spännande Arkitektur och så vidare ,

Jag bara älskar dessa brevlådor!
Jag bara älskar dessa brevlådor!
Bara en liten vacker detalj!
Bara en liten vacker detalj!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Men så går det en stund, och så börjar jag instinktivt att leta efter närmaste; Park!!…

 

Yes, jag är en Lantis.   Ett naturbarn.  Ett skogsväsen.   Ett troll.

En skogssmurf.

Och hejsan! Jag är fortfarande kvar i England:

1.  På promenad.

2. Med min kamera.

3. Med alla mina sinnen vidöppna, bland hundratusentals andra människor.

 

 

Dagens foton: Engelska Bilar, Pubar, Brevlådor och minst 30 kort på ett blommande Körsbärsträd i en park

När jag titta igenom nu på kvällen på ; ” Dagens bilder från England ”, från dagens promenad, så registrerade  jag med ett gapskratt att;  Det börja ju så bra!, med engelska bilar, bussar, pubar, skyltar sedan spåra jag av totalt och hamna i en park. Fotograferandes närbilder av blad, äppleblommor, körsbärsblommor, påskliljor, vackra trädstammar och guppande änder i en damm. Och ännu fler äppleblommor.

 

Ett blad av tusen andra i parken
Ett blad av tusen andra i parken
Äppleblomma
Äppleblomma

 

 

 

 

 

 

 

 

Körsbärsblomma i parken
Körsbärsblomma i parken.
Äppleblomma. En gång till!
Äppleblomma. En gång till!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Och hur i helskotta ser man att jag är i England nu då? Jag skullle ju fota motiv och inspiration,  F r å n  E n g l a n d !

Ja ja.. It’s a Big World!  Ankor och Körsbärsträd frågar inte varifrån jag kommer heller. Dom har bara fullt upp med att Simma.  Putsa fjädrarna och Snattra. Blomma. Knoppa sig. Och skiter FULLSTÄNDIGT i varifrån, jag, kommer. That’s Life.

Flower Power. England. Mars 2014
Flower Power. England. Mars 2014

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *