Hund. Hundmat. Och lite hundbajs. I London.

 

Idag bestämde jag mig för att Dagens Promenad och Upptäcksfärd skulle få temat;  Jyckar! Så får vi se vad det blir! Och det blev ju lite av varje!   Kul vad man får uppleva bara man fokuserar litegrann!
Voff och Apport! Nu sticker vi!

 

Hundbajsskylt nummer 1
Hundbajsskylt nummer 1
Hundbajsskylt nummer 2
Hundbajsskylt nummer 2

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Antihundbajs-skylt nummer 3. Målad på trottoaren!
Antihundbajs-skylt nummer 3. Målad på trottoaren!

 

Jajamen
Jajamen

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hundar

Jag träffa världens sötaste lite äldre par. På promenad. Med sina två fyrbenta ögonstenar. Tanten berätta att det var tack vare vovvsingarna som paret höll sig friska; – För  vi kommer ju ut på promenader.  Flera gånger per dag.  I alla, väder.   Mötet med det här paret, mitt ute i ingenstans, tror jag att jag kommer bära med mig. I hela mitt liv. Dom var sååååå söta. Ja alla fyra förstås! Hon berätta vidare att dom alltid haft två vovvar. Och detta var tredje paret.  – Dom mår bäst av att vara två, sa den söta tanten och klappa det ena charmtrollet på huvudet och rätta till kopplet litegrann, – för då känner dom sig ju inte så ensamma. 

 

Jag träffa Världens sötaste hundar. Matte och husse va lika underbara. Det kanske smittar!
Jag träffa Världens sötaste hundar. Matte och husse va lika underbara. Det kanske smittar!
Det är tack vare våra hundar som vi håller oss friska, sa matte, vi kommer ju ut på promenad varje dag. Dessutom känner ju hundarna av hur vi mår, - människans bästa vän är hunden, sa husse
Det är tack vare våra hundar som vi håller oss friska, sa matte, vi kommer ju ut på promenad varje dag. Dessutom känner ju hundarna av hur vi mår, – människans bästa vän är hunden, sa husse

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Jag berätta att jag hade ” Hund-dag”!  Idag. och visa dom mina bilder i min kamera på alla olika ”Inte-bajsa-här-skyltar” och allt möjligt annat jag hittat. Om dom trodde jag var galen eller inte kunde jag inte utläsa ur deras ansiktsuttryck. Men – Givetvis! Of course!, svara den söta lilla tanten i alla fall, när jag fråga om jag möjligen fick ta ett kort på trasselsuddarna. Till min samling. Det som jag däremot inte, vågade fråga, var om jag kunde få ta ett kort på det söta lilla paret, men jag har bevarat minnet djupt i mitt hjärta istället. Jag kommer aldrig att glömma mötet!

 

 

Och vad äter en engelsk vovve då?

Ja, inte vet jag, så jag beslöt mig för att ta en sväng bort till närmaste affär och smygspana i hyllorna! Ja och där fanns ju alla tänkbara konservburkar och påsar från A – Z  (för Å, Ä och Ö finns ju inte i det engelska alfabetet !!….)

 

Hade jag varit en engelsk Forster så hade jag ju gjort precis på samma sätt som när jag själv väljer ut en Vinflaska:  Jag bara kollar på etiketten/ omslaget, och tar den som jag tycker har snyggast eller fräckast look! Har stort sett funkat finemang vid de flesta tillfällen hittills i mitt liv!

 

Göttigöttgött för engelska vovven
Göttigöttgött för engelska vovven
Fredagsmys för Hoover
Fredagsmys för Hoover

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Nej men Hej då och Voff! Nu skall jag ut och leka med pinnar på en Engelsk Välklippt Gräsmatta.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *