Doften av Jasmin får Änglarna att landa på jorden

 

Lika förälskad som jag kan bli i Liljekonvaljernas  bedårande skönhet och doft, så blir jag lika förtrollad av ; Jasmin! Vi har en Jasmin i vår Trädgård som nu ser ut som en Snödriva! Översållade av dessa tusentals små magiska Porslins-blommor!!…..

 

 

 

Jasmin @margaretafriden.se

 

 

 

 

 

 

Doften av Jasmin får änglarna att landa på Jorden
Doften av Jasmin får änglarna att landa på Jorden

 

 

 

 

 

 

 

Jag tänkte jag skulle göra en liten Krans

Så jag tog med mig en sax och gick ut i vår Trädgård.

 

 

Först plockade jag små kvistar av Jasminen och la på en bricka
Först plockade jag små kvistar av Jasminen och la på en bricka

 

Jag klippte bort alla små gröna blad, hämtade min blomstertråd och bara försiktigt, försiktigt (lite pillande!….)  surrade fast varje liten Jasminkvist i Blomstertråden, så att jag till slut fick en liten ”Blomstergirland”! Sedan knöt jag ihop Blomstertråden och gjorde en liten ögla så jag kunde hänga upp den.

 

 

 

 

Ofta är det enkla det Absolut: Vackraste!

 

Blomsterkrans av små Jasminblommor
Blomsterkrans av små Jasminblommor

 

 

 

 

Min lilla krans av Jasmin    <3  Sockersöt  <3 !....
Min lilla krans av Jasmin!…Men visst är den  Sockersöt!… Nu skall den få hänga här och torka så får vi se hur den ser ut om någon månad!…

 

 

 

Ett Litet Sommarminne

Jag har hängt den på väggen och nu skall den få torka! jag tror, den kan bli lika söt som torkad!? Och dessutom kan jag ha ett minne när snödrivorna susar runt utanför mitt fönster, ett sött litet Sommarminne!…. Kanske du tar en kopp Jasminte och sätter fötterna närmare öppna brasan…. fast Herregud….det var till Vintern!!! Nu är det ju: SOMMAR!…… för tusan!…..

 

ha det underbart och njut av Sommarens alla Dofter, Blommor och: Skapa ljuvliga minnen!….

 

Peace and love

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *