Att våga följa sin dröm

I natt drömde jag en dröm. För mig blev drömmen någon slags drömsymbol, under rubriken: ”Att våga ta ett steg vidare”! I drömmen hade en av mina käraste fastnat med sin fot, i någon slags järn-grunka, i en simbassäng! Jag hoppa ner i vattnet och fick rena rama Superman-krafterna! Böjde och bände helt galant hela jädra järn-skiten åt sidan, så personen fick loss foten och kunde simma nöjd och glad vidare.

Våga flyga!
Våga flyga!

 

För håll med om att en livs levande dagdröm (till skillnad mot en dröm på natten!) ofta i slutändan handlar om ”att Våga!” Ofta sitter man fast. Törs inte. – Åh herrejisses, va ska dom andra tänka! Man kan drömma och önska precis vad som helst! Man skulle vilja vara super-cool; … bjuda upp till buggkväll , ringa ett samtal, starta en firma , ändra hårfärg , säga ifrån osv…

För mig är orden ”Att våga”, helt och hållet beroende av att få hjälp och stöd, av andra. Det var det som blev hela symbolen för mig i den där drömmen, att jag (någon/ vem som helst) hjälpte personen att få loss foten och komma vidare i livet. Nej då jag är definitivt ingen drömtydare, men jag tyder drömmen på mitt fantasi-sätt!!

 

Våga bjuda upp!
Våga bjuda upp!

När jag hade vaknat upp från min dröm och en halv timma senare satt vid frukostbordet och kollar Instagram, ser jag en ljuvlig människa jag har den största glädje att känna, berätta att ”..idag jädrar skall jag starta på min dröm”! Så jag ägnar denna dag åt att önska henne lycka till av hela mitt hjärta, och jag vet att du klarar vad som helst: du har all den Kraft, Kunskap, Glädje och Kärlek som behövs och jag håller dig i handen ;  go f o r   i t baby!

Våga ta steget sedan flyger du! Puss och kram!
Våga ta steget sedan flyger du! Puss och kram!

 

Puss och kram och spark i baken till allihopa: Gör det där som du inte vågar. Eller stötta någon som vill Våga! Idag!

Våga göra det du önskar= Respekt!
Våga göra det du önskar= Respekt!

Ett svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *